Safari & more

Brings safari to
the next level

Jouw private safari planners. And more...

Je wilt avontuur. Je wilt de ultieme safari. Je wilt een ervaring om nooit te vergeten. En soms… wil je nog meer. Dat is niet greedy, dat is alles eruit halen wat erin zit. Live life without limits. Daarom zijn wij jouw private safari planners and more! Op zoek naar een next level experience om jullie safari nóg een upgrade te geven? Bijvoorbeeld met een luchtfoto safari of juist totale rust met een safari per paard? Fixen we. Meer kennis opdoen over de wildernis bij de African Guide Academy? Wij zijn jouw contact in Nederland en in Botswana.

guide academy

Kennis maken met de wildernis.

Wat is er nou mooier dan met een ervaren gids op safari door Botswana gaan? Nou, dat is simpel; zelf alle tips, tricks en ervaring van een wildlife guide opdoen. Combineer jouw safari in Botswana dus met een cursus bij onze vrienden van de African Guide Academy. Leer dieren spotten, de bush begrijpen en het gedrag van al het wildlife herkennen. We hebben 4 fantastische cursussen voor je geselecteerd. Haal jij straks je officiële guiding papieren?

Safari in de puurste vorm.

De stilte. De eenwording. Echt in contact komen met de natuur. Nog dichterbij jezelf, het paard en bovenal dichterbij de andere prachtdieren van Botswana komen. En dan in galop. Door het water van de Okavango Delta, over de salt pans van Makgadikgadi, door de Kalahari richting de zonsondergang aan de horizon. Adrenaline. Intens genieten. Tijd vergeten. Een unieke safari per paard door Botswana is geschikt voor zowel beginnende en ervaren avonturiers.

Luchtfoto Safari

Vereeuwig onvergetelijke vergezichten.

Twee passies combineren in de meest fotogenieke safari door Botswana? Stap in de bushplane met professionele luchtfotografen Jan en Jay Roode en geniet van een verbluffende luchtfotosafari van zeven dagen. Kijk door je lens en maak kennis met verbijsterende schoonheid van het ecosysteem van de Okavango-delta en de uitgestrekte vergezichten van de Makgadikgadi. Klik jouw meesterwerken van enorme kuddes olifanten en buffels, sierlijke lechwe die over de moerassen slenteren, vorstelijke koedoes, zebra’s en zwermen trekvogels.

De wereld aan je voeten.

Holy moly! Je hebt bijzonder, je hebt uniek en je hebt dan nog iets wat niet in woorden is uit te drukken. Dit dus! We beloven je bij deze dat dit één van de meest indrukwekkende belevenissen van je leven wordt. Stap in jouw helikopter met privé piloot en ga op zoek naar olifanten, giraffen, luipaarden, wilde honden en de meest adembenemende vergezichten. Specifieke wensen of op zoek naar die ene foto? Laten we samen jullie ultieme vlucht ontwerpen.