Safari & more

Jouw private safari planners. En meer...

Je wilt avontuur. Je wilt de ultieme safari. Je wilt een ervaring die je nooit zult vergeten. En soms… wil je nog meer. Dat is niet hebberig, dat is er het maximale uithalen. Leven zonder grenzen. Daarom zijn wij jouw private safariplanners en meer! Op zoek naar een next-level ervaring om je safari een  upgrade te geven? Bijvoorbeeld de rust tijdens een yoga safari of paardrijsafari? Dat kunnen wij regelen. Meer leren over de wildernis bij de African Guide Academy? Wij zijn jouw aanspreekpunt voor alles wat met Botswana te maken heeft.

LUXE YOGA SAFARI​

Yoga journey of a lifetime in Botswana.​

Een yogareis in Botswana is zoveel meer dan alleen een yoga retreat. Dit avontuur zal een herinnering zijn die je de rest van jouw leven zult koesteren. Elke plek, het uitzicht en beleving tijdens deze reis heeft een verhaal te vertellen.

Maak je klaar om jouw innerlijke wijsheid en jezelf te vinden tijdens deze avontuurlijke retreat begeleidt door ervaren professionals. Sluit je ogen, zie jezelf op een prachtig dek met uitzicht over de Afrikaanse savanne waar dieren in het wild komen en gaan.

Dit is een unieke ervaring die je als niets anders dichter bij de natuur brengt. Ga je mee op de reis van je leven waar authentieke Afrikaanse locaties en luxe lodges je in staat stellen om het wild en de natuur te omarmen als nooit tevoren.

Je kunt je geen ander yoga retreat wensen. 

September 11th – September 18th 2023

Safari in de puurste vorm.

De stilte. De eenwording. Echt in contact komen met de natuur. Nog dichterbij jezelf, het paard en bovenal dichterbij de andere prachtdieren van Botswana komen. En dan in galop. Door het water van de Okavango Delta, over de salt pans van Makgadikgadi, door de Kalahari richting de zonsondergang aan de horizon. Adrenaline. Intens genieten. Tijd vergeten. Een unieke safari per paard door Botswana is geschikt voor zowel beginnende en ervaren avonturiers.

guide academy

Kennis maken met de wildernis.

Wat is er nou mooier dan met een ervaren gids op safari door Botswana gaan? Nou, dat is simpel; zelf alle tips, tricks en ervaring van een wildlife guide opdoen. Combineer jouw safari in Botswana dus met een cursus bij onze vrienden van de African Guide Academy. Leer dieren spotten, de bush begrijpen en het gedrag van al het wildlife herkennen. We hebben 4 fantastische cursussen voor je geselecteerd. Haal jij straks je officiële guiding papieren?

De wereld aan je voeten.

Holy moly! Je hebt bijzonder, je hebt uniek en je hebt dan nog iets wat niet in woorden is uit te drukken. Dit dus! We beloven je bij deze dat dit één van de meest indrukwekkende belevenissen van je leven wordt. Stap in jouw helikopter met privé piloot en ga op zoek naar olifanten, giraffen, luipaarden, wilde honden en de meest adembenemende vergezichten. Specifieke wensen of op zoek naar die ene foto? Laten we samen jullie ultieme vlucht ontwerpen.

Luchtfoto Safari

Vereeuwig onvergetelijke vergezichten.

Twee passies combineren in de meest fotogenieke safari door Botswana? Stap in de bushplane met professionele luchtfotografen Jan en Jay Roode en geniet van een verbluffende luchtfotosafari van zeven dagen. Kijk door je lens en maak kennis met verbijsterende schoonheid van het ecosysteem van de Okavango-delta en de uitgestrekte vergezichten van de Makgadikgadi. Klik jouw meesterwerken van enorme kuddes olifanten en buffels, sierlijke lechwe die over de moerassen slenteren, vorstelijke koedoes, zebra’s en zwermen trekvogels.