Daarom Botswana

Natuurparadijs
van afrika

Bereid je voor op ongerepte wildernis.

Spectaculair mooi en toch ongerept. Wil je het échte Afrika ervaren? Kies voor een exclusieve safari door Botswana. Intens, adembenemend, spannend, grenzeloos en soms bijna ongeloofwaardig mooi. Maar een one-of-a-kind safari door zo’n one-of-a-kind land vraagt natuurlijk om enige voorbereiding. Relax! Als Botswanaspecialisten plannen we jullie private safari tot in detail en maak je gebruik van ons netwerk door heel Botswana. Wil je je toch alvast verdiepen in Botswana?

Verdiep je alvast in jullie bestemmingen.

Eigenlijk is heel Botswana prachtig! Maar natuurlijk zijn er een aantal uitzonderlijke gebieden die je hoe dan ook wilt zien. Plekken waar je de indrukwekkendste wildlife foto’s maakt; slaapt onder de sterren; olifanten ziet baden; oog in oog staat met leeuwen; wandelt met de San bosjesmannen of zelfs luipaarden spot. Van de Chobe rivier naar De Kalahari, van de Okavango Delta tot aan Khwai Concession. 

Wat zijn de beste reistijden voor Botswana?

Ieder seizoen in Botswana heeft zo zijn specialiteiten. Ieder gebied z’n eigen beste seizoenen. Dus ja, wat is de beste reistijd voor Botswana? Over het algemeen raden we april t/m oktober aan. Het is dan winter in Botswana met aangename de temperaturen en het is niet zo heet als in de zomer. Toch heeft de zomer ook zo z’n voordelen; de natuur is bijvoorbeeld op haar groenst!

tips

Zo zijn jullie straks op en top voorbereid.

Koffers pakken? Een beetje avonturier bereidt zich goed voor. De avonturier die alles uit zijn of haar safari wilt halen, doet dat samen met Botswanaspecialist. We geven je graag al onze tips&tricks in een persoonlijke kennismaking, maar delen ook hier alvast wat praktische informatie met je. Welke reisdocumenten en vaccinaties heb je nodig? Hoe zit het met de veiligheid? Is je rijbewijs geldig en hoe zit het met de netstroom?